Bryghuset

Bryghuset

På Støttecenter Bryghuset er der 10 lejligheder i varierende størrelse fra 55 til 65 m2.

Der er ansat pædaogisk personale ansat, som fortrinsvis er til rådighed mellem kl. 8 og kl. 20 på hverdage og søndage mellme kl. 14 og kl. 22.

Målgruppen er borgere med fysisk, psykisk eller socialt nedsat funktionsniveau, som er i stand til at være selvhjulpne i aften- og nattetimer og på enkelte dage uden personale.

Fysiske rammer

Støttecenter Bryghuset ligger i centrum af Svendborg, og dermed er der nem adgang til at handle og til at bruge offentlige transportmidler.

Bryghuset har 10 lejligheder på hver 65 m². Hver lejlighed har stue med thekøkken, soveværelse og badeværelse. Alle lejligheder vender ud til en svalegang, og der er elevator i huset. Der er gode fællesfaciliteter i form af fællesrum, køkken, stue og vaskerum. 

Livets gang på Bryghuset

Støttecentrets overordnede tilgang er rehabilitering med et anerkendende pædagogisk fokus, hvor den daglige træning og støtte er tilrettelagt i samarbejde med den enkelte beboer og ud fra dennes funktionsniveau og behov.

Én gang om ugen - på beboernes arbejdsfrie dag - holdes der husmøde, hvor hvor beboerne kan give deres mening til kende og komme med ønsker til dagligdagen.

Huset har flere traditioner, julefrokost og støttecenterets fødselsdag.

Vi sætter fokus på sund kost og motion. I Bryghuset er der et motionscenter, som du har mulighed for at benytte.

Økonomi

Som beboer i Bryghuset har man følgende månedlige udgifter:

Husleje (inden boligsikring): 4.417 kr.