Skovsbovej 103

Skovsbovej 103

På Støttecenter Skovsbovej er der 12 lejligheder.

Hjemmevejledere med pædagogisk uddannelse er tilknyttet støttecenteret. De er fortrinsvis til rådighed på hverdage mellem kl. 7 og kl. 21 og i weekenden mellem kl. 10 og kl. 21.

Støtten og vejledningen på Skovsbovej gælder alle aspekter af livet. Vi tager udgangspunkt i den enkelte beboers ønsker og behov og planlægger støtten og vejledningen derudfra. 

Vi arbejder blandt andet med udvikling af sociale færdigheder, netværksdannelse, fritidsinteresser, personlig hygiejne, botræning med alt, hvad det indebærer, økonomi, madlavning og rengøring.

Fysiske rammer

Støttecenter Skovbovej ligger i et naturskønt område i udkanten af Svendborgs vestlige bydel, op ad skoven Engene.

Der er offentlig transportmidler til Svendborg, og togstationen Svenborg Vest ligger ca. 500 meter fra Skovsbovej.

Herfra er der mindre end 500 meter til Idrætscenter og badeland og ca. 1 km til Svendborgsund. Støttecenteret er en sammenhængende enhed ejet af Svendborg kommune. Der er fælles faciliteter i form af et fælleshus på 144 m² med køkken, stue, vaskeri, tv-stue, toilet og bad samt værksted. Desuden er der fælles cykelskur samt udenomsarealer.

Lejlighederne består af rækkehuse på ca. 62 m² indeholdende spisekøkken, soveværelse og badeværelse. Der hører en terrasse og en lille have til hver lejlighed.

Økonomi

Som beboer på Skovsbovej har man følgende månedlige udgifter:

Husleje: 5.043 kr.